Hi, ik ben Laura!

Bruidsfotograaf

En naast mijn camera houd ik heel erg van concerten en festivals bezoeken, theater, gamen, wandelen, lezen, zomerjurkjes, kamerplanten, koffie drinken op een rustige zondagochtend, bordspelletjes, (moest)tuinieren, ukelele spelen, mijzelf in het zweet werken in de sportschool, de natuur in gaan, werken vanuit een koffietentje, bier, kamperen, uit eten gaan, filmavondjes en natuurlijk mijn twee beste maatjes: mijn vriend en mijn hond, Olly. 

Waarom fotografie?

Mijn passie voor fotografie begon met een cliché: bij het voor de eerste keer vasthouden van een spiegelreflex camera. Die spiegelreflex camera ging dan ook overal mee naartoe. Vakanties, dierentuinen, feestjes met vrienden, noem maar op. Wat ik daar het allerleukste aan vond? Mensen vastleggen, momenten bevriezen en herinneringen vastleggen. Tijdens mijn creatieve communicatie studie kwam daar nog een nieuwe interesse bij. De zichtbaarheid van bedrijven vergroten door middel van een sterke branding en mooie content. Inmiddels heb ik geen spiegelreflex meer (en ga ik nauwelijks nog naar dierentuinen), maar samen met mijn systeemcamera doe ik nog steeds wat ik het leukste vind. De mooiste  herinneringen van jouw bruiloft vereeuwigen en de branding van jouw bedrijf versterken met kick-ass content.

Bruidsfotograaf
Zo begon Leafsum

Al sinds mijn tienerjaren had ik één wens: een eigen bedrijf beginnen. Het liefst parttime, met nog ”iets er naast”. Toen wist ik al dat ik afwisseling in mijn leven nodig had en zo’n 40-urige van 9 tot 5 week niks voor mij zou zijn. En yessss, daar ben ik dan! Sinds begin 2020. Naast mijn opleiding en freelanceklussen startte Leafsum officieel. Niet het beste jaar voor een startende (bruids)fotograaf, maar wel eentje die ik niet zou willen missen. Het heeft mij gebracht waar ik nu ben. Met een business waarbij ik energie krijg van de vele inspirerende ondernemers die ik mag ontmoeten. En het leren kennen en vastleggen van het liefdesverhaal van bruidsparen op hun trouwdag.

'LEAF · SUM'
1 .LEAF

Met een vooruitstrevend groen randje, het liefst tussen de bladeren.

1 .SUM
‘Summary’: een samenvatting waar mijn veelzijdigheid samenkomt. Ik sta open voor jouw speciale verzoeken!
Fotograaf
Laura is hartelijk, betrokken, flexibel en denkt mee. Met 200% inzet en niet moeilijk doen, dik tevreden met het resultaat; loveshoot & trouwfoto's van onze huwelijksdag. Heel hartelijk dank Linda & Jael
Met zorgvuldige aandacht

Aandacht voor de wereld, aandacht voor detail en aandacht voor jouw wensen.

Rooskleurig

Met een optimistische kijk op de wereld kan ik overal het mooie van in zien. En *KLIK*. Dat is vastgelegd. 

Impact creëren

Duurzaamheid begint bij jezelf. En als kleine ondernemer draag ik hier op verschillende manieren mijn steentje aan bij.

Nieuwsgierig
naar meer?