Laat jullie herinneringen vastleggen door een bruidsfotograaf

De mooiste dag van jullie leven kan niet zomaar voorbijgaan zonder het vastleggen van alle mooie herinneringen. Boek je mij als bruidsfotograaf? Dan ben je verzekerd van vastgelegde mooie momenten. Als fotograaf op jullie bruiloft ben ik namelijk altijd op zoek naar connectie en interactie tussen geliefden.

Bruidsfotograaf Nijmegen

Als bruidsfotograaf ben ik de hele dag bij jullie als bruidspaar in de buurt. Toch zal je geen geen gehijg in je nek voelen 😉 Zo onopvallend mogelijk beweeg ik mij tussen de gasten door om zo iedereen in het moment te kunnen vastleggen. De mooiste foto’s zijn namelijk vaak ongeposeerd! Jullie hoeven dus niet bang te zijn wanneer jullie denken dat jullie niet fotogeniek zijn of niet kunnen poseren. Tijdens een fotomoment zorg ik er namelijk voor dat jullie veel meer met elkaar bezig zijn dan met mij. Met verschillende prompts zorg ik ervoor dat een fotomoment nooit statisch wordt, maar juist erg leuk en spontaan! Zo krijgen jullie niet alleen een glimlach op de foto’s, maar ook foto’s waar je met een glimlach op terug kijkt.

Kennismaking plannen?

Wanneer jullie mij boeken als bruidsfotograaf plannen we als eerste een kennismaking. Met de persoonlijke aandacht die het verdient nemen wij samen de dag door, vertel ik meer over mijn werk en werkwijze en hoor ik graag jullie eerste wensen.

Voor het vastleggen van jullie bruiloft zijn jullie dus bij Leafsum Fotografie aan het goede adres. Speciale wensen? Geen probleem! Ik bied verschillende pakketten aan, maar sta altijd open om een pakket op maat voor jullie speciale dag samen te stellen.

Voor vragen, wensen of gewoon een kop koffie mag je dus altijd contact met mij opnemen!

Bruidsfotograaf Nijmegen
Bruidsfotograaf Nijmegen
Bruidsfotograaf

Leafsum fotografie als bruidsfotograaf

Spontaan

Geen statische portretten: met de verschillende prompts krijg je leuke, spontane foto’s! 

Echte momenten

Bruidsfotograaf of spion? Zo onopvallend mogelijk meng ik mij tussen de gasten. Zo leg ik de échte connectie vast tussen jullie en jullie geliefden.

Aandacht

Met zorgvuldige aandacht luister ik naar jullie wensen. 

Nieuwsgierig
naar meer?