Businessfotografie

Het is bewezen dat een persoonlijke touch kan zorgen voor een betere binding met jouw (toekomstige) klanten. Het is daarom echt tijd om een businessfotografie shoot te boeken! Met een sterke personal branding val jij op en onderscheid je jezelf van je concurrenten. Je wordt online beter zichtbaar, je laat zien wie wie jij bent, wat je doet en waar jij voor staat.

Werkwijze businessfotografie

Op zoek naar businessfotografie, een gevulde beeldbank of een fotograaf voor jouw evenement? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Want als je mij als fotograaf boekt, dan krijg je een fotograaf die meedenkt en enthousiast wordt van ideeën die tot leven komen in beeld. Voorafgaand aan de shoot gaan we even babbelen. In dit gesprek hebben we het over wat het is dat jij wilt uitdragen. Wie ben jij en wat wil je bereiken? Wat wil je dat anderen van je weten? Of wat is het doel van jouw evenement? Oftewel, wat wil jij dat de foto’s vertellen?

Moodboard & shotlist

In het gesprek (via een (beeld)belletje of via de mail) worden veel ideeën gedeeld. Hieruit kan wanneer hier behoefte aan is vanuit beide kanten een moodboard gecreëerd worden. Zo weten we zeker dat we op één lijn zitten qua beeld. Daarnaast creëer ik altijd een shotlist waarin ik alle beelden opschrijf die ik wil vangen. Zo weten we zeker dat we alle beelden gaan creëren die jij wil en nodig hebt! 

Persoonlijke aandacht

Jouw personal branding of evenement krijgt bij mij de persoonlijke aandacht die het verdient. Ik bied verschillende pakketten aan, maar wees niet bang om te vragen naar een businessfotografie pakket op maat! Ben je benieuwd welk pakket het beste bij jou past? Ik denk graag met je mee!

Businessfotograaf
Event fotograaf Nijmegen
Businessfotografie
Ik wilde dat de foto's echt mijn persoonlijkheid uitstraalde en niet al te strak of te zakelijk waren en dit is precies wat ik terug kreeg van Leafsum! Waar ik normaal zelf achter de camera sta en nu dus ontzettend zenuwachtig was om aan de andere kant te staan, kreeg Laura het voor elkaar om mij binnen no-time zelfverzekerd te laten voelen. Ze lette op de details waar ik zelf ook op zou letten, maakte mij (oprecht) aan het lachen en dacht echt actief mee wat de beste content opties zouden zijn per social media platform. Haar spontaniteit, creavititeit, heerlijke persoonlijkheid en vooral professionaliteit hebben echt geleid tot een top resultaat: een onwijs leuke dag én sterke foto's!
Zij gingen je voor

Deze ondernemers, bedrijven en evenementen snappen al hoe belangrijk het is om een beeldbank vol met mooie beelden te hebben! Neem een kijkje bij mijn recente projecten. 

Brandingfotografie
BrandingFoto
Evildesign
Evenementen fotografie
BrandingFoto
VeggieWorld beurs
Branding fotografie Nijmegen
BrandingFoto
Sauchakapper
Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van jouw wensen! Op mijn tarieven pagina kan je bepaalde pakketten vinden, geschikt van startende ondernemer tot vernieuwende mkb’er. Zit er niks voor jou tussen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag met een pakket op maat.

Mocht het voorkomen dat ik zie ben op een shootdatum die niet verplaatst kan worden, zoals een evenement, dan zorg ik vanuit mijn netwerk voor een vervanging. Uiteindelijk zullen de foto’s door mij nabewerkt en afgeleverd worden.

Dat is afhankelijk van de drukte in de periode waarin de shoot plaatsvindt. Vaak streef ik ernaar om binnen twee weken de foto’s op te leveren. Hierin kan jij uiteraard je wensen in doorgeven! De leverdatum van de foto’s zal ik van tevoren duidelijk met je communiceren. De foto’s ontvang je in webformaat in een online galerij inclusief opties tot nabestellen. Daarnaast ontvang je alle foto’s via een WeTransfer link.

De fotoselectie (RAW en uiteindelijk resultaat) blijft minimaal drie jaar in mijn opslag. Je ontvangt de foto’s in een online galerij die 1 jaar online blijft staan en alle foto’s via een WeTranfer link. Mocht je in die drie jaar toch foto’s kwijtraken, dan kan je mij dus nog om hulp vragen, maar een eigen back-up maken is nooit verkeerd!

Dat is heel simpel! Dat kan via het contactformulier op mijn website. Hier kan je alvast meer vertellen over je project en je datum doorgeven. Zo kan ik gelijk checken of de datum nog vrij is en of de opdracht bij mij past! 

Nieuwsgierig
naar meer?