Bruids­fotografie

De mooiste dag van je leven kan niet zomaar aan je voorbijgaan. Dat wil je vereeuwigd hebben: van aankleedmoment tot de ‘ja’ en het grote feest. Als bruidsfotograaf kom ik op jullie bruiloft niet alleen genieten van de liefde, maar leg deze ook van alle kanten vast. 

Snel naar

Mijn werkwijze als bruids­fotograaf

Vrijblijvend kennismakings­gesprek

Persoonlijke
aandacht

Bruidsfotograaf Nijmegen
Bruidsfotograaf Nijmegen
Bruidsfotograaf Nijmegen
Ik ben zó blij met de foto's van onze bruiloft. Het was een hele fijne dag en alle mooie momenten (plus nog meer!) zijn super mooi op de foto gezet. Mooie stijl, lief mens en fijn meegedacht.
Zij gingen je voor

Nieuwsgierig naar wat je kan verwachten wanneer je mij boekt als bruidsfotograaf? Neem een kijkje bij de bruiloften van bruidsparen die jullie voorgingen!

Betaalbare bruidsfotograaf
BruiloftFoto en video
Jannes en Jose
Bruidsfotograaf Nijmegen
BruiloftFoto
Noelle en Paul
Bruiloft fotografie Nijmegen
BruiloftFoto en video
Tom & Bo
Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van jullie wensen! Vaak nodig ik bruidsparen uit bij mij thuis, maar een online kennismaking is ook niet ongewoon! Zeker wanneer jullie niet bij Nijmegen in de buurt wonen. Willen jullie mij uiteindelijk als trouwfotograaf? Leuk! Dan spreken we daarna sowieso nog één keer af. Dit mag ook online, maar kan bijvoorbeeld ook op locatie! Zo krijg ik een goed beeld van jullie trouwdag en kunnen we eventuele fotolocaties bespreken. En natuurlijk mogen jullie altijd contact met mij opnemen voor vragen of opmerkingen. 

Meestal adviseer ik om 1 tot 1,5 uur tijd te rekenen voor de fotoshoot op de trouwdag zelf. Zo hebben we alle tijd om mooie plaatjes te schieten en eventueel verschillende locaties in de buurt te bezoeken. Daarbij kan het zijn dat de dag net iets anders verloopt dan in het draaiboek, waardoor de tijd dus een beetje uitloopt. Met 1 tot 1,5 uur hebben we dan zeker genoeg tijd!

Mocht het voorkomen dat ik te ziek ben om jullie trouwdag vast te leggen, dan zorg ik voor een vervanging. Deze fotograaf zal dan door mij op de hoogte gebracht worden van de gang van zaken, zodat jullie hier geen omkijk naar hebben. Uiteraard komen de foto’s na te tijd bij mij terecht en lever ik de foto’s netjes bij jullie aan.

Ik streef ernaar om binnen een paar dagen een preview van de foto’s te sturen. Wanneer jullie alle foto’s ontvangen is afhankelijk van de drukte in  die periode. Dit ik van tevoren duidelijk tegen jullie communiceren. De foto’s ontvangen jullie in een online galerij die te delen is met familie en vrienden en thuisgestuurd op een USB-stick. Afhankelijk van jullie wensen, is een fotoalbum ook mogelijk!

De fotoselectie (RAW en uiteindelijk resultaat) blijft minimaal drie jaar in mijn opslag. Jullie ontvangen de foto’s in een online galerij die 1 jaar online blijft staan en ontvangen alle foto’s op een unieke USB thuisgestuurd. Mochten jullie in die drie jaar toch foto’s kwijtraken, dan kunnen jullie mij nog om hulp vragen, maar een eigen back-up maken is nooit verkeerd!

Dat is heel simpel! Door het contactformulier in te vullen op mijn website. Mocht jullie datum nog vrij zijn, dan plannen we een kennismaking, stel ik daarna voor jullie een offerte op en volgt er een aanbetaling, et voila: bruidsfotograaf kan van jullie to-do list afgestreept worden!

Nieuwsgierig
naar meer?