Waarom een kennismaking met een bruidsfotograaf?

Het vinden van een passende bruidsfotograaf voor jullie trouwdag kan een hele zoektocht zijn. Er zijn zo veel verschillende fotografen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn misschien wel honderden foto’s die je aanspreken, maar hoe weet je nou of de fotograaf zelf helemaal bij jou past? Dit doe je door middel van een kennismakingsgesprek!

Het is jouw dag

De dag waar je al weken, maanden, misschien wel jaren naar uitkijkt: jouw trouwdag! De dag is al tot in de puntjes voorbereid en in gedachte heb je ieder moment al wel honderd keer beleefd. Met zorg heb je al je liefste vrienden en familie uitgenodigd, maar dan komt er nog een extra gast: de fotograaf. Een fotograaf zal op jouw grote dag waarschijnlijk continue in jouw buurt zijn om jou en jouw gasten op ieder moment vast te kunnen leggen. Het is dan natuurlijk fijn als je een goede klik hebt met deze persoon!

Bruidsfotograaf

Werkwijze bruidsfotograaf

Iedere fotograaf is anders. Gelukkig maar, want zo is er altijd wel iemand die aansluit bij jouw wensen en behoeften. En hoewel het werk van iedere fotograaf in grote lijnen natuurlijk overeenkomt, worden er toch verschillende werkwijzen gehanteerd. Denk bijvoorbeeld aan de manier van fotograferen, de manier van het mengen met de gasten en natuurlijk een bepaalde stijl en voor- en nawerk wat een fotograaf heeft. Tijdens een kennismaking is het fijn om de werkwijze van een fotograaf te bespreken, want zo weet jij wat je te wachten staat en wie je uitnodigt!  

Jouw wensen

Ondanks dat een fotograaf vaak voor zichzelf een bepaalde werkwijze heeft, betekent dit niet dat jij niet je wensen hierin mag doorgeven. Misschien heb je namelijk wel bepaalde verwachtingen van een fotograaf. Eentje die zich veel laat horen of juist een beetje op de achtergrond blijft? Heb jij bijvoorbeeld al bepaalde beelden in je hoofd die je graag terug zou willen zien? Of wil je graag die ene oudtante extra veel in beeld hebben? Dit zijn leuke dingen die je alvast kan bespreken tijdens een kennismaking!

Een klik

Naast het bespreken van werkwijze en wensen is een kennismaking natuurlijk ook vooral om elkaar te leren kennen en erachter te komen of er een klik is tussen jou en de fotograaf. Het zal dus ook gewoon een gezellig gesprek zijn waarin jullie elkaar beter leren kennen!

Bruidsfotograaf

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Ben jij nog op zoek naar een bruidsfotograaf voor jouw aanstaande bruiloft? Plan dan vrijblijvend een kennismaking in!

Bekijk de rest van mijn blogs
Duurzame bruiloft

8 tips voor een duurzame bruiloft

Een trouwdag brengt naast een hoop liefde, vreugde en herinneringen ook de nodige uitstoot met zich mee. Tenzij je een volledig zelfvoorzienende locatie hebt, geen

Nieuwsgierig
naar meer?