fotografie

Sauchakapper

Sauchakapper

Sauchakapper was op zoek naar brandingfotografie voor haar nieuwe website. Sauchakapper is een natuurkapper en hanteert een werkwijze met uitsluitend plantaardige haarproducten. Dat betekent geen schadelijke stoffen voor je huid en lichaam, niet schadelijk voor het milieu en een flinke boost in de gezondheid van je haar! Daarnaast deelt Sauchakapper haar kennis over natuurlijke haarkleuring met anderen middels traingingen. Vet hè, dat zij haar kennis en kunde niet alleen voor zichzelf houdt, maar ook haar collega’s vooruithelpt op gebied van natuurlijke haarkleuring!

Met haar natuurlijke haarkleuring en kijk op het milieu was Sauchakapper natuurlijk bij mij aan het juiste adres! Ik vind het mega tof en belangrijk om kleine ondernemers te steunen in het creëren van een beeldbank en daarmee het versterken van de personal branding. Zeker wanneer dit duurzame en vooruitstrevende ondernemers zijn. Ik vind dat zij gezien en gevonden mogen worden! Daarom was ik natuurlijk mega blij toen Heleen van Sauchakapper contact met mij opnam.

De dag van de shoot stapte ik op de fiets: altijd fijn wanneer een shoot plaatsvindt in je eigen woonplaats. De zaak van Sauchakapper ligt in het centrum van Nijmegen, lekker centraal! Tijdens de shoot hebben we het hele proces vastgelegd. Van het wassen van het haar, het klaarmaken van de natuurlijke haarverf, het inbrengen, uitwassen en stylen. Daarbij konden een paar sfeerfoto’s van de zaak en de producten natuurlijk niet ontbreken.

Voorafgaand aan de shoot was er een fotografiepakket afgesproken met een bepaald aantal foto’s. Hierin biedt ik na de tijd altijd de optie tot nabestellen van extra foto’s. Heleen was zo blij met de foto’s dat ze heeft gekozen om nog tot vijf maanden na de shoot foto’s bij te blijven bestellen! Super blij dat ik haar heb kunnen helpen met vullen van haar beeldbank! Ben je benieuwd naar meer van mijn brandingfotografie werk? Check dan mijn portfolio!

Branding fotografie Nijmegen
Branding fotografie Nijmegen
Branding fotografie Nijmegen
Beeldbank fotografie
Branding fotografie Nijmegen
Beeldbank fotografie
Beeldbank fotografie
Beeldbank fotografie
Meer recent werk
Bruidsfotografie Nijmegen
Bruiloft
Myrian & Nanno
Trouwfotografie
Bruiloft
Emma & Alex
Product fotografie
Branding
Grown Bio