fotografie

Grown Bio

Grown Bio

Grown Bio is een biotechnologiebedrijf en maken verpakkingsmaterialen, meubilair en bouw- en constructie materialen uit paddenstoelen. Ja, echt. Om iets specifieker te zijn: hun producten worden gemaakt uit mycelium. Mycelium vind je onder de grond, het is als het ware een netwerk van schimmeldraden waar schimmels uit opgebouwd zijn. Zoals het misschien al wel doet vermoeden: de producten van Grown Bio zijn 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar.

De verpakkingsmaterialen die Grown Bio produceert kan je vergelijken met de werking van piepschuim, maar dan helemaal plasticvrij en biologisch afbreekbaar. De interieurlijn van Grown Bio is begonnen met het kweken van lampenkappen, maar is inmiddels al flink uitgebreidt met producten van verschillende designers. Naast een hele lijn aan producten biedt Grown Bio ook do-it-yourself pakketten aan. Leuk voor de creatieveling die zelf wel eens verantwoordelijk wil spelen met paddenstoelen! Wil je meer lezen over Grown Bio en haar interieur en bouw- en constructie producten? Lees dan zeker even dit artikel! 

Duurzaam en innovatief dus: helemaal in mijn straatje! Super blij was ik natuurlijk toen ik hoorde dat ik de productfoto’s voor Grown Bio mocht gaan schieten. De vraag voor deze productfotografie was productfoto’s en een cut-out hiervan, flatlays en lifestyle foto’s, zodat het ook echt duidelijk wordt hoe de producten gebruikt worden. De focus lag hierbij op de verpakkingsmaterialen.

Het was niet alleen super tof om aan de slag te gaan om toffe en natuurlijke beelden te creeren van de producten, het was ook erg interessant! De marketeer van Grown.bio kon mij meer vertellen over de producten en het maakproces. Het stylen van de producten ging natuurlijk niet vanzelf, dus ik heb alle producten mogen aanraken en even kort mogen beleven. Uiteindelijk was de opdrachtgever erg blij met het resultaat van deze productfotografie opdracht! Meer van mijn gemaakte werk zien? Check de rest van mijn portfolio!

Product fotografie
Productfotografie
Product fotografie
Product fotografie
Productfotografie
Meer recent werk
Bruidsfotografie Nijmegen
Bruiloft
Myrian & Nanno
Trouwfotografie
Bruiloft
Emma & Alex
Productfotografie
Branding
Elisabeth’s creation